Els pagesos del Camp de Tarragona es mobilitzen en aquests moments a les comarques de la Conca de Barberà i l’Alt Camp en defensa de la situació arran dels costos de producció desmesurats i pels greus efectes de la sequera, a més de l’excés de burocràcia, entre altres.

PUBLICITAT

Les crides a la demarcació tarragonina, impulsades per Unió de Pagesos, s’estan fent sentir a Montblanc i Vila-rodona amb talls a l’autopista AP-2. Fins al moment, una desena de tractors barren el pas a la circulació en aquest punt. D’altra banda, hi ha marxes a la N-240 i la C-14.

Al llarg de la jornada, s’han convocat una desena de talls de carreteres i tractorades a les principals carreteres del país emulant així les mobilitzacions que han tingut lloc a França en els darrers dies.

El mateix sindicat agrari se suma a les concentracions arreu del país i a la tractorada que es faran el proper 13 de febrer al Port de Tarragona, Mercabarna i la frontera francesa . També hi ha prevista una manifestació el 21 de febrer a Madrid, davant el Ministeri d’Agricultura.

PUBLICITAT