Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 7 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que s’esperen més protestes dels pagesos en la jornada d’avui. La passada nit han mantingut les carreteres tallades i al llarg del matí han emprès una marxa cap a Barcelona.

A l’Alt Camp, els pagesos han començat una marxa lenta a l’autopista AP-7 a dos quarts de vuit del matí, fet que provocarà que s’habiliti només un sol carril. Al llarg de dimarts, les protestes també van ser en altres vies de la comarca com la N-240 de Valls a Montblanc i la C-14 a Alcover.

Les concentracions pageses arribaran fins a la seu de la Comissió Europea, a la delegació del govern espanyol i finalment a la seu del Govern en què els representants es reuniran amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès i li faran arribar un manifest amb les seves reivindicacions i signatures recollides.

Coincidint amb les protestes pageses, deixar constància que el Consell Comarcal de l’Alt Camp ha suspès aquest matí quatre rutes de transport escolar a la comarca pel fet de no poder garantir les rutes a la C-14

Per tant, no han circulat tres rutes de secundària amb alumnat de Masllorenç, Montferri i Rodonyà i una altra de primària de les mateixes poblacions.

El Museu Casteller de Catalunya i restaurants de Valls i l’Alt Camp engeguen aquest mes de febrer una promoció conjunta que arriba just al moment àlgid de la temporada de calçotades.

Tots els clients dels principals restaurants que ofereixen el menú de calçotada al territori es beneficiaran d’una oferta especial amb entrades 2×1 per visitar el Museu Casteller, sumant d’aquesta manera la popularitat de l’autèntica calçotada de Valls amb els castells i l’atractiu del nou equipament inaugurat el 2023.

A la proposta s’hi han adherit 16 restaurants. Els beneficiaris de l’oferta d’entrades tindran marge per utilitzar-les i visitar el Museu Casteller fins l’1 de setembre.

En l’àmbit d’Acció Comunitària, aquest dimecres continuen les xerrades del Grup de Salut Comunitària amb “Alimentació conscient”, una sessió a càrrec de Jèssica Bofarull, psicològa RBEC i Mar Vidal, nutricionista del CAP de Valls. L’horari està previst de 10 a 11.30 hores.

Pel que fa a la formació deixem constància que Vallsgenera organitza un curs d’operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentària. Tindrà lloc del 21 de febrer al 10 de maig en la modalitat presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local.

I en esports, el Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu de l’Alt Camp impulsen un programa de formació per a entitats esportives.

Es tracta de 6 sessions monogràfiques que tractaran temàtiques diverses relacionades amb l’esport. La primera xerrada, prevista per dimecres 14 de febrer, tractarà els aspectes bàsics de procés de regularització de les entitats esportives.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT