S’esperen més protestes dels pagesos en la jornada d’aquest dimecres. La passada nit han mantingut les carreteres tallades i aquest matí han sortit direcció cap a Barcelona.

PUBLICITAT

A l’Alt Camp, els pagesos han començat una marxa lenta a l’autopista AP-7 a dos quarts de vuit del matí, fet que ha provocat que s’hagi hagut d’habilitar un sol carril. A banda de l’AP-7, ahir les protestes també van ser en altres vies de la comarca com la N-240 de Valls a Montblanc i la C-14 a Alcover.

Les concentracions pageses arribaran fins a la seu de la Comissió Europea, a la delegació del govern espanyol i finalment a la seu del Govern en què els representants es reuniran amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès i li faran arribar un manifest amb les seves reivindicacions i signatures recollides.

En l’aspecte de la circulació a la xarxa viària, el Consell Comarcal de l’Alt Camp ha suspès aquest matí el transport escolar a la comarca pel fet de no poder garantir les rutes a la C-14. No han prestat el servei tres rutes de secundària amb alumnes de Masllorenç, Montferri i Rodonyà i una altra de primària en les mateixes poblacions.

PUBLICITAT