L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Camp han engegat aquest any el programa de Suport a l’Ocupació Juvenil.

PUBLICITAT

Es tracta d’un projecte que compta amb personal tècnic especialitzat en orientació laboral juvenil en una iniciativa subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que està cofinançada pel Fons Social Europeu amb 264.000 euros per un període de 3 anys.

D’aquesta manera, una tècnica reforçarà els serveis de Vallsgenera i VallsJove, i una altra ho ha fet a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Camp. La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira, ha explicat les prioritats del nou programa.

L’any passat, a l’Alt Camp 650 persones d’entre 16 a 35 anys estaven a l’atur i, amb el nou programa es vol reduir aquesta xifra i augmentar la inserció de la població jove als itineraris formatius o al mercat laboral.

PUBLICITAT