El Sèquit republicà ha desterrat a Ses Majestats Carnestoltes i han agafat les rendes del Carnaval infantil i presidiran els carrers de Valls per iniciar la Rua que organitza el Centre Cívic.

PUBLICITAT

L’esdeveniment  tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 18 hores a la plaça del Torrent del Titit, que amb l’arribada del sèquit donarà el tret de sortida d’una Rua plena de gresca i disbauxa pels carrers de la ciutat.

Des de la plaça del torrent del Titit s’iniciarà un recorregut fins a la plaça del Blat, amb previsió d’arribada a les 19 hores. Com a novetat, l’itinerari presenta un punt sense soroll al carrer Jaume Huguet amb l’objectiu de fer la festa més inclusiva. Ho explica la regidora de Joventut i Acció Cívica, Natàlia Moncunill.

A la plaça del Blat, el sèquit farà la proclamació de la República del Carnaval per donar el tret de sortida de les activitats carnavalesques i acabarà amb el nomenament de les disfresses guanyadores del concurs.

Les inscripcions per al concurs de disfresses adreçat a la franja d’edat de 0 a 14 anys es tanquen aquest dijous.

PUBLICITAT