Avui és dijous Gras, primer dia de les festes de Carnaval. A Valls, a les 19 hores, a la plaça del Blat, es donarà la benvinguda a la celebració amb l’Arribo dels Reis Carnestoltes, acte on hi prendran part el Bou i la Mulassa del Carnaval.

PUBLICITAT

Tot seguit, des del mateix punt, sortirà la cercavila que es dirigirà fins a la plaça de l’Oli amb els discursos dels Reis Carnestoltes, les balladetes i la degustació popular de manxada, el típic caramel i la botifarra d’ou.

Els actes, organitzats per la Unió Anelles de la Flama, seguiran divendres amb el sopar i el gran ball de disfresses al local social de l’entitat.

De cara a dissabte, al migdia, tindrà lloc l’anada al Desfici amb l’Àliga Plomada i els Gegants del Carnaval. A la tarda, a les 19 hores, des de la plaça del Blat, serà el punt d’inici de la Rua de Carnaval amb el Moixó Foguer i la comparsa de la UAF. La jornada finalitzarà amb un sopar i festa al mateix local social.

PUBLICITAT