Tot a punt a Valls per rebre aquest dissabte el segon equip del Joventut de Badalona en la jornada 18 de la lliga EBA. Els vallencs són tercers a la lliga en el grup C-A, a dues victòries del CB Mollet. Recordem que la promoció d’ascens a LEB Plata la jugaran els dos primers classificats.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el Joventut de Badalona ocupa la desena posició a la lliga, mostrant-se força irregular durant la temporada. Amb tot, cal tenir en compte que en el partit d’anada els de la Penya es van imposar als vallencs per 77-72. El CB Valls Òptiques Teixidó haurà de sortir a la pista amb la lliçó apresa i sense confiar-se ni gens ni mica.

El partit es jugarà a les 5 de la tarda, una hora abans del que és habitual en els partits de lliga EBA al Joana Ballart. Per tant, caldrà que socis i aficionats ho tinguin en compte.

Per la seva banda, aquesta setmana a Copa Catalunya femenina hi ha descans. Així, doncs, el CB Valls DIC tornarà a les pistes el pròxim 17 de febrer per jugar contra el CB Balaguer, un dels equips més forts de la competició.

El partit CB Valls Òptiques Teixidó-Joventut de Badalona de lliga EBA, el podreu veure i escoltar en directe des de la web de Ràdio Ciutat de Valls aquest dissabte, a les 17 hores.

PUBLICITAT