L’Assemblea Valls-Alt Camp ha rebutjat aquest dijous amb una trobada amb els socis la proposta d’impulsar des de l’entitat una llista cívica per concórrer a les eleccions del Parlament de Catalunya.

PUBLICITAT

Els socis de l’ANC Valls-Alt Camp consideren, en primer lloc, que aquesta iniciativa no s’ajusta al que preveuen els estatuts. També constaten que la implicació de l’Assemblea en una llista cívica pot comportar la pèrdua de transversalitat de l’entitat i, com a conseqüència, l’afebliment de la seva capacitat mobilitzadora. Finalment, apunten que la creació o impuls de nous partits o plataformes electorals independentistes no han de partir de l’Assemblea.

Malgrat això, el Full de ruta de l’Assemblea per al 2023-24 recull la proposta d’impulsar una llista cívica per concórrer a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, una iniciativa que aquest trimestre s’ha de sotmetre a votació en una consulta als socis. Segons ha fet saber el Secretariat Nacional de l’entitat, la idea és promoure una associació d’electors.

PUBLICITAT