A Lliga EBA, aquest dissabte passat, el CB Valls Òptiques Teixidó ha sumat la tercera victòria consecutiva, en aquest cas contra el filial del Joventut de Badalona per 77-69.

El partit fou molt elèctric, i amb una gran igualtat en el marcador que posava l’empat al final dels primers 10 minuts, i amb petits avantatges per als vallencs en el segon, tercer i últim quart.

Així i tot, hi va haver moments de gran dificultat per al CB Valls Òptiques Teixidó; parlem de la lesió de turmell del Jordi Llagostera, que esperem que tot quedi en un esquinç, i l’estrambòtica desqualificació de l’Oriol Besora per una protesta inexistent.

El tècnic blanc-i-vermell, sense dues peces fonamentals en l’organització del joc, va haver de reajustar sobre la marxa l’estratègia amb els efectius que tenia disponibles. I els jugadors, ben conscients que calia fer un pas endavant, no van fallar.

En acabar, l’entrenador dels vallencs, Víctor Neila, ens feia aquesta valoració.

Els de Valls, que mantenen la tercera plaça a la taula, visitaran el pròxim dissabte a 2/4 de set de la tarda a la pista del CB Igualada, que en aquests moments ocupa la sisena posició.