Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 12 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls ha lluït aquest cap de setmana el Carnaval. Tot i les inclemències meteorològiques, divendres a la tarda, la Rua Infantil del Centre Cívic va recórrer diferents carrers i places de la ciutat amb novetats i amb sèquit republicà que va caracteritzar la festa per la seva gresca i disbauxa. A més, enguany, la desfilada va canviar el seu recorregut habitual i el carrer Jaume Huguet es va convertir en el “carrer de la calma” per fer la festa més inclusiva”.

Ja dissabte, al migdia, va tenir lloc l’anada al Desfici amb l’Àliga Plomada i els Gegants del Carnaval. A la tarda, des de la plaça del Blat, va ser el punt d’inici amb la Rua de Carnaval amb el Moixó Foguer i la comparsa de la UAF. Les activitats van finalitzar amb un sopar i festa al mateix local de l’entitat.

El Carnaval a Valls 2024 tindrà dimarts, a les 19.30 hores, al local de la UAF, la rifa del Porquet, una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Societat de Sant Antoni. L’endemà, dimecres de Cendra, a partir de les 19 hores, serà el torn de la Baixada de la Geganta Quaresma i la crema del rei Carnestoltes.

Pel que fa el Carnaval Bestial serà dissabte 17 de febrer, a les 12 hores, a la plaça del Pati.   L’activitat estava prevista que tingués lloc aquest dissabte 10 de febrer, però s’ha decidit traslladar-ho de dia per la previsió meteorològica. El concurs, amb el patrocini de ProzoValls Center, és una iniciativa conjunta coorganitzada per les regidories de Comerç, Turisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls i Kendra Estilisme a benefici de les entitats Vallsgat i Revolución Pata. També hi col·laboraran d’altres entitats de la ciutat.

Aquesta primera edició s’ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i, finalment, la millor disfressa de mascota participant des de casa. Totes elles comptaran amb un premi final.

Temps per als esports.  A Lliga EBA, aquest dissabte passat, el CB Valls Òptiques Teixidó ha sumat la tercera victòria consecutiva, en aquest cas contra el filial del Joventut de Badalona per 77-69.

El partit fou molt elèctric, i amb una gran igualtat en el marcador que posava l’empat al final dels primers 10 minuts, i amb petits avantatges per als vallencs en el segon, tercer i últim quart. 

Així i tot, hi va haver moments de gran dificultat per al CB Valls Òptiques Teixidó; parlem de la lesió de turmell del Jordi Llagostera, que esperem que tot quedi en un esquinç, i l’estrambòtica desqualificació de l’Oriol Besora per una protesta inexistent.

Els de Valls, que mantenen la tercera plaça a la taula, visitaran el pròxim dissabte a 2/4 de set de la tarda a la pista del CB Igualada, que en aquests moments ocupa la sisena posició.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT