Valls ha celebrat aquest cap de setmana el Carnaval. Tot i les inclemències meteorològiques, divendres a la tarda, la Rua Infantil del Centre Cívic va recórrer diferents carrers i places de la ciutat amb novetats i amb sèquit republicà que va caracteritzar la festa per la seva gresca i disbauxa. A més, enguany, la desfilada va canviar el seu recorregut habitual i el carrer Jaume Huguet es va convertir en el “carrer de la calma” per fer la festa més inclusiva”.

PUBLICITAT

Ja dissabte, al migdia, va tenir lloc l’anada al Desfici amb l’Àliga Plomada i els Gegants del Carnaval. A la tarda, des de la plaça del Blat, va ser el punt d’inici amb la Rua de Carnaval amb el Moixó Foguer i la comparsa de la UAF. Les activitats van finalitzar amb un sopar i festa al mateix local de l’entitat.

El Carnaval a Valls 2024 tindrà dimarts, a les 19.30 hores, al local de la UAF, la rifa del Porquet, una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Societat de Sant Antoni. L’endemà, dimecres de Cendra, a partir de les 19 hores, serà el torn de la Baixada de la Geganta Quaresma i la crema del rei Carnestoltes.

PUBLICITAT