El Consell Comarcal de l’Alt Camp té un nou material turístic que sorgeix de la necessitat de donar a conèixer els monuments, elements naturals i les festes i tradicions de la comarca de l’Alt Camp als infants.

PUBLICITAT

La presentació d’aquest nou material va anar a càrrec del Conseller de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Josep Maria Girona i de la il·lustradora Berta Artigal. En aquesta primera edició s’han incorporat elements d’onze municipis així com elements naturals característics de l’Alt Camp. De cara a l’estiu es realitzaran sis làmines més que incorporaran els elements dels tretze pobles restants.

El cost de la realització de les sis làmines i la seva impressió (en total 9.000 unitats) ha estat de 2.203,42€. Aquestes làmines s’acompanyaran amb una caixa de sis colors per tal de poder pintar l’Alt Camp.Aquest material es repartirà  mitjançant les oficines de turisme de la comarca i la seu del Consell Comarcal a les famílies que vinguin a visitar la nostra comarca, grups d’escolars, etc.

PUBLICITAT