Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 13 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que avui és el Dia Mundial de la Ràdio i el 6è aniversari de Ràdio Ciutat de Valls.

Per commemorar aquesta efemèride, la ràdio pública online de la capital de l’Alt Camp, entrevista aquest dimarts a la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Rull; i la tècnica de participació Ciutadana i responsable del servei de Ràdio Ciutat de Valls, Teresa Tomàs, per valorar l’activitat del darrer any i els projectes de futur de l’emissora.

De cara a dijous 15 de febrer, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de Vallsgenera, tindrà lloc la taula rodona “L’esport a la ràdio local” amb la participació de les atletes Meritxell Lorca i Marta Galimany; el pilot de motos, Albert Martín; i el periodista esportiu del Prat Ràdio, Ivan Conde. El debat estarà moderat per qui us parla David Prats.

Les persones que vulguin assistir a l’acte han d’enviar un correu electrònic a l’adreça participacio@valls.cat.

Més qüestions. L’esplanada dels Mossos d’Esquadra de Valls ha estat el punt de trobada aquest matí de les mobilitzacions de la pagesia de l’Alt Camp. Pels volts de les nou del matí, més d’un centenar de tractors han iniciat la marxa lenta en direcció el Port de Tarragona, indret on s’han trobat amb les columnes de tractors del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i de les Comarques de Ponent. A més de Valls, també s’han organitzat marxes des de Reus i el Morell.

La convocatòria, impulsada novament per Unió de Pagesos, se centra, entre d’altres punts, en la competència deslleial dels productes que no compleixen els estàndards europeus, la defensa del model europeu en frontera i la necessitat d’una reciprocitat en les relacions comercials sobre l’ús de fitosanitaris, medicaments i mesures veterinàries, o condicions ambientals.

Després d’avui, els pagesos de l’Alt Camp tenen previst seguir amb les protestes el proper 21 de febrer davant del Ministeri d’Agricultura a Madrid.

En l’àmbit de Sostenibilitat i Serveis Ambientals, donem a conèixer que fins al 29 de febrer podeu sol·licitar els descomptes en la taxa de residus a través de la Seu Electrònica, l’app Tràmit o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Després d’imposar-se al Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó del grup C-A de la Lliga EBA es troba a dues victòries del Mollet, segon classificat, equip que sí ara s’acabés la competició accediria a la fase d’ascens a  LEB Plata. Les dues primeres posicions són pel Sol Gironès Bisbal Bàsquet amb 17 victòries i 1 derrota i el Mollet amb 16 victòries i 2 derrotes.

Els de Valls, que mantenen la tercera plaça de la taula classificatòria visitaran dissabte, a les 18.30 hores, la pista del Club Bàsquet Igualada, equip que ocupa la sisena posició.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT