Ràdio Ciutat de Valls ha protagonitzat un creixement d’audiència en el darrer any. Segons dades de l’empresa Quality Mera, empresa que gestiona el servei de la ràdio municipal, l’emissora pública online de la capital de l’Alt Camp ha registrat 143.484 visites durant el 2023, més de 5.000 de les que es van obtenir el 2022.

PUBLICITAT

Entre els continguts més escoltats, hi apareixen les transmissions esportives en directe dels partits del Club Bàsquet Valls de Lliga EBA i la Unió Esportiva Valls a Lliga Elit amb una mitjana de 248 i 492 oients respectivament. Pel que fa les diades castelleres de la temporada 2023 amb la participació de les dues colles vallenques van tenir una mitjana de 695 oients.

La programació de Ràdio Ciutat de Valls també té bons índexs d’audiència amb els informatius, l’entrevista setmanal i els espais dels grup polítics municipals. D’altra banda, també hi ha una bona recepció amb els espais realitzats per les entitats i col·laboradors. La responsable del servei, Teresa Tomàs, destaca la voluntat informativa i de participació de Ràdio Ciutat de Valls.

Ràdio Ciutat de Valls,  que des del gener de 2023 forma part de la Xarxa de Comunicació Local, es marca seguir en línia ascendent aquest 2024, any en què l’Ajuntament de Valls obrirà un nou concurs públic per a la seva gestió.

PUBLICITAT