Aquest dimarts 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i el 6è aniversari de Ràdio Ciutat de Valls. Coincidint amb aquesta celebració, aquest dijous 15 de febrer, a partir de les 19.30 hores, a la sala d’actes de Vallsgenera, tindrà lloc la taula rodona “L’esport a la ràdio local” amb la participació de les atletes Meritxell Lorca i Marta Galimany; el pilot de motos, Albert Martín; i el periodista esportiu del Prat Ràdio, Ivan Conde. L’acte estarà moderat pel periodista David Prats.

PUBLICITAT

Les persones que vulguin assistir a l’acte han d’enviar un correu electrònic a l’adreça participacio@valls.cat. En acabar, hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Per commemorar aquesta efemèride, la ràdio pública online de la capital de l’Alt Camp, també ha entrevistat aquest dimarts a la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Rull; i la tècnica de participació Ciutadana i responsable del servei de Ràdio Ciutat de Valls, Teresa Tomàs, per valorar l’activitat del darrer any i els projectes de futur de l’emissora.

PUBLICITAT