La Rifa del Porquet de Sant Antoni se celebra aquest dimarts, just un mes després de la seva recuperació per la festa de Sant Antoni, un projecte que ha anat a càrrec de la Unió Anelles de la Flama i la Societat de Sant Antoni de Valls.

PUBLICITAT

L’acte del sorteig tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre al local social de la UAF. Es tracta del dia en què històricament s’havia fet la rifa a Valls, vinculant d’aquesta manera dues de les festes més emblemàtiques del calendari festiu de la ciutat.

La rifa es farà en un acte obert al públic, de tal manera que tothom que tingui butlletes podrà assistir presencialment i, si és afortunat, podrà recollir el premi personalment i endur-se’l a casa. Si els guanyadors no assisteixen al sorteig, podran recollir els premis a l’Oficina de Turisme presentant la butlleta original abans del 13 de març; si no, el premi quedarà desert.

Els números premiats es publicaran a la pàgina web i les xarxes socials de la Societat de Sant Antoni i de la Unió Anelles de la Flama i als mitjans de comunicació. També es penjarà un cartell a l’Oficina de Turisme amb la relació dels números guanyadors.

Pel que fa als premis, se’n sortejaran tres, cadascun dels quals comptarà amb productes derivats del porc i vals monetaris per gastar a les diferents carnisseries i xarcuteries de Valls. El primer premi consisteix en un pernil i 200 € en vals; el segon és premiat amb un pernil i 100 € en vals; i el tercer és integrat per una espatlla i un val de 50 €.

PUBLICITAT