Dimarts al vespre, el local de la Unió Anelles de la Flama  va ser l’escenari de la Rifa del Porquet de Sant Antoni.  Els números guanyadors són el 251, 2162 i el 4511.

PUBLICITAT

Els números premiats es poden consultar a la pàgina web i les xarxes socials de la Societat de Sant Antoni i de la Unió Anelles de la Flama i als mitjans de comunicació. També es penjarà un cartell a l’Oficina de Turisme amb la relació dels números guanyadors.

Els guanyadors  que no van assistir al sorteig, poden  recollir els premis a l’Oficina de Turisme presentant la butlleta original abans del 13 de març; si no, el premi quedarà desert.

Pel que fa als premis, se’n van sortejar tres, cadascun dels quals va comptar amb productes derivats del porc i vals monetaris per gastar a les diferents carnisseries i xarcuteries de Valls. El primer premi va consistir en un pernil i 200 € en vals; el segon va ser premiat amb un pernil i 100 € en vals; i el tercer va estar integrat per una espatlla i un val de 50 €.

La recuperació de la Rifa del Porquet ha estat una iniciativa conjunta de la Societat de Sant Antoni i la Unió Anelles de la Flama.

PUBLICITAT