Valls celebrarà, del 16 al 25 de febrer, les Jornades Gastronòmiques del Calçot amb la participació de 25 restaurants i establiments d’alimentació que oferiran plats i productes de la cuina del calçot, en una iniciativa a la que també s’hi han sumat 8 cellers del territori amb els seus vins.

PUBLICITAT

Les Jornades, batejades com a “Memorial Àngel Solé”, recorden al desaparegut xef  local que va impulsar la restauració vallenca i que sempre havia participat activament en aquest esdeveniment. El regidor de Turisme, Joan Ibarra, ha explicat que es tracta d’una proposta que pretén desestacionalitzar la temporada de calçotades.

L’esdeveniment és una iniciativa de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp i la Denominació d’Origen Tarragona.

La il·lustradora vallenca Berta Artigal ha estat l’encarregada de dissenyar un pitet exclusiu de la calçotada. Es posarà a la venda a l’Oficina de Turisme per 5 euros, però que podran aconseguir també gratuïtament les primeres 100 persones que prenguin part a les jornades.

PUBLICITAT