L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha impulsat la contractació de 10 persones joves que s’han incorporat aquest mes de febrer a diferents departaments de l’Ajuntament de Valls en el marc del programa Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquestes contractacions, amb una durada de 12 mesos a jornada completa, tracten de fomentar l’ocupació juvenil i afavorir així la seva incorporació al mercat laboral de manera estable. Ho explica la regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira.

Les persones seleccionades tenen entre 16 i menys de 30 anys i es trobaven en situació d’atur. Se’n han beneficiat els departaments de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural, Vallsgenera, Turisme, Gabinet de Comunicació, Urbanisme, Xarxa de Cultura i Valls Jove.

El projecte representa un cost de contractació de 354.000 euros i l’Ajuntament de Valls ha rebut la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya que en cobreix el 75%. El programa està finançat pels fons Next Generation de la Unió Europea.

PUBLICITAT