Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 15 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Valls celebrarà, del 16 al 25 de febrer, les Jornades Gastronòmiques del Calçot amb la participació de 25 restaurants i establiments d’alimentació que oferiran plats i productes de la cuina del calçot, en una iniciativa a la que també s’hi han sumat 8 cellers del territori amb els seus vins.

Les Jornades, batejades com a “Memorial Àngel Solé”, recorden al desaparegut xef  local que va impulsar la restauració vallenca i que sempre havia participat activament en aquest esdeveniment.

L’esdeveniment és una iniciativa de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp i la Denominació d’Origen Tarragona.

La il·lustradora vallenca Berta Artigal ha estat l’encarregada de dissenyar un pitet exclusiu de la calçotada. Es posarà a la venda a l’Oficina de Turisme per 5 euros, però que podran aconseguir també gratuïtament les primeres 100 persones que prenguin part a les jornades.

Més qüestions. L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera ha impulsat la contractació de 10 persones joves que s’han incorporat aquest mes de febrer a diferents departaments de l’Ajuntament de Valls en el marc del programa Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques.

L’objectiu d’aquestes contractacions, amb una durada de 12 mesos a jornada completa, tracten de fomentar l’ocupació juvenil i afavorir així la seva incorporació al mercat laboral de manera estable.

Les persones seleccionades tenen entre 16 i menys de 30 anys i es trobaven en situació d’atur. Se’n han beneficiat els departaments de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural, Vallsgenera, Turisme, Gabinet de Comunicació, Urbanisme, Xarxa de Cultura i Valls Jove.

El projecte representa un cost de contractació de 354.000 euros i l’Ajuntament de Valls ha rebut la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya que en cobreix el 75%. El programa està finançat pels fons Next Generation de la Unió Europea.

I en la vessant esportiva volem parlar una mica de nosaltres. Dimarts 13 de febrer va ser el Dia Mundial de la Ràdio i el 6è aniversari de Ràdio Ciutat de Valls. Coincidint amb aquesta celebració, aquest dijous 15 de febrer, a partir de les 19.30 hores, a la sala d’actes de Vallsgenera, tindrà lloc la taula rodona “L’esport a la ràdio local” amb la participació de les atletes Meritxell Lorca i Marta Galimany; el pilot de motos, Albert Martín; i el periodista esportiu del Prat Ràdio, Ivan Conde. L’acte estarà moderat per qui us parla en aquest Infopòdcast, David Prats.

Per commemorar aquesta efemèride, la ràdio pública online de la capital de l’Alt Camp, també ha entrevistat aquest passat dimarts a la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Rull; i la tècnica de participació Ciutadana i responsable del servei de Ràdio Ciutat de Valls, Teresa Tomàs, per valorar l’activitat del darrer any i els projectes de futur de l’emissora.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT