Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 19 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Sala de Plens de l’Ajuntament de Valls va acollir aquest passat divendres la presentació de l’opuscle de la Setmana Santa, a càrrec de Maria Mercè Martorell i Comas.

L’acte va incloure el reconeixement a l’enaltiment de la Setmana Santa vallenca atorgat a títol pòstum a Jordi Peris i Gomà i a Maria José Sampedro i Montel. A més, també es va fer el lliurament de premis del 15è Concurs de dibuix.

Per aquest 2024, la Setmana Santa vallenca presenta la novetat de  la veneració del misteri de la Crucifixió de Jesús el proper divendres 23 de febrer i les presentacions de l’opuscle de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser dissabte 24. El plat fort tornarà a ser la Processó del Sant Enterrament, prevista pel 29 de març.

Parlem de castells. La Colla Joves Xiquets de Valls té des de divendres nou cap de colla. Es tracta de Francesc Ramon, qui ja va ocupar aquest càrrec entre les temporades 2017 i 2019; i que substitueix Edu Toda que només haurà estat un any al capdavant de la tècnica.

L’assemblea general ordinària, celebrada el passat divendres, va aprovar per unanimitat la candidatura de Ramon, el qual estarà acompanyat de Jaume Galofré i Júlia Montserrat com a adjunts al cap de colla. D’altra banda, Salvador Ramon s’ocuparà de la canalla i l’Escola de Castells.

De cara a la nova temporada, la Joves té l’objectiu de fer un paper destacat al Concurs de Castells i mirar d’aprofitar la feina de l’any passat amb el 3de10 amb folre i manilles.

Els del carrer d’en Gassó començaran els assajos el proper divendres 8 de març i efectuaran la primera sortida el 6 d’abril a Tarragona en el marc de la diada de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Temps per als esports. A Lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó va caure aquest dissabte al pavelló de les Comes d’Igualada per 78-67.

Els vallencs no es van sentir còmodes en tot el partit, anant moltes estones a remolc dels de l’Anoia, que van saber marcar el ritme i es van mostrar més encertats en el joc col·lectiu.

Aquest resultat complica, i molt, les opcions dels vallencs, que es mantenen tercers a la lliga, de poder fer-se amb un dels dos bitllets que donaran accés a disputar el plau off d’ascens a LEB Plata. Així doncs, el partit del pròxim dissabte al Joana Ballart contra el líder, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, pot ser vital per l’equip vallenc. Caldrà, doncs, que el pavelló de la capital de l’Alt Camp torni a ser aquest cap de setmana la fortalesa de les grans ocasions.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls segueix sense conèixer la victòria en aquest 2024. Els de l’Alt Camp van empatar a 2 a casa en un partit boig i en què ambdós equips van acabar amb 10 homes al terreny de joc.

Tot i l’empat, els de Manel Cazorla segueixen una setmana més en posicions de play off d’ascens a 3a RFEF. El proper partit serà diumenge, a les 12 hores, al camp del Rubí, equip que ocupa places de descens.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT