A Lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó ha caigut aquest dissabte al pavelló de les Comes d’Igualada per 78-67.

PUBLICITAT

Els vallencs no s’han sentit còmodes en tot el partit, anant moltes estones a remolc dels de l’Anoia, que han sabut marcar el ritme i s’han mostrat més encertats en el joc col·lectiu.

El primer quart ha estat per als locals: 21-15. I malgrat que el segon i el tercer parcials han estat, encara que de manera molt ajustada, per als vallencs: 21-24 i 13-15, en els últims 10 minuts els del CB Igualada han estat molt superiors infligint un dur correctiu als de l’Alt Camp, imposant-se per 23-13 en aquest darrer parcial. Resultat final, Monbús CB Igualada: 78, CB Valls Òptiques Teixidó: 67.

Aquest resultat complica, i molt, les opcions dels vallencs, que es mantenen tercers a la lliga, de poder fer-se amb un dels dos bitllets que donaran accés a disputat el play-off d’ascens a LEB Plata. I és que el líder, el Bisbal Bàsquet i el segon classificat, el CB Mollet, no han fallat i han guanyat els seus respectius partits.

Així doncs, El partit del pròxim dissabte al Joana Ballart contra el líder, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, pot ser vital per l’equip vallenc. Caldrà, doncs, que el Joana Ballart torni a ser aquest cap de setmana la fortalesa de les grans ocasions.

PUBLICITAT