A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC va perdre aquest dissabte al pavelló Joana Ballart davant del CB Balaguer per 56-74, en un partit marcat pel poc encert de les vallenques de cara a cistella.

PUBLICITAT

Fins al descans, el partit va estar força igualat amb alternances en el marcador. I les jugadores del CB Valls DIC van treballar de valent per no marxar del partit, però les errades en cistelles fàcils en el tir de dos, amb un percentatge de només el 29% d’encert, va ser un autèntic llast. Els percentatges en els tirs lliures i, sobretot, des de la línia de tres, no van ser gaire millors.

El partit es va acabar fent massa llarg per les de Valls que, en els darrers minuts, no van poder impedir que les del CB Balaguer acabessin jugant a plaer, posant el 56-74 definitiu en el marcador.

Amb aquesta derrota, i la victòria contra tot pronòstic del Reus Ploms Salle davant del segon classificat, el Sant Gervasi, el CB Valls DIC baixa una posició a la taula situant-se tercer per la cua.

La categoria la perden els quatre últims, la qual cosa no dona gaire marge d’error a l’equip vallenc, que visitarà el cap de setmana vinent la difícil, però no impossible pista, del Petropinto ASFE.