Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 21 de febrer

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que les dues colles dels Xiquets de Valls tornaran un any més a Sant Fèlix.

El cartell de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del pròxim 30 d’agost ja està resolt. Segons ha anunciat el compte oficial de la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès, hi participaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Respecte a l’any passat hi ha un canvi d’alineació. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, que hi ha participat els anys 1996, 2012, 2014 i 2019, torna a la plaça de la Vila en substitució dels Minyons de Terrassa, agrupació que hi havia actuat en les dues últimes edicions.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca també han donat a conèixer a les xarxes socials que en les properes setmanes convocaran una roda de premsa per explicar els criteris que han seguit per contractar les colles d’enguany.

Temps per a la política. El pressupost municipal de l’any 2024 de l’equip de govern de Junts per Valls i Esquerra Republicana de Catalunya comptarà amb l’abstenció del PSC.

Els socialistes vallencs s’abstindran durant la sessió plenària dels nous comptes, encara amb data per confirmar, després de negociar amb el regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, punts coincidents en matèria de medi ambient, mobilitat i seguretat.

El PSC de Valls agraeix el gest del govern d’haver-los deixat participar en l’elaboració del pressupost i aconseguir un cert consens per donar el vistiplau en determinats projectes.

També destaquem que la regidoria de Via Pública i Barris de l’Ajuntament de Valls va desenvolupar la setmana passada obres de conservació i millora de voreres de l’avinguda Francesc Gumà i Ferran al barri del Fornàs.

Els treballs van consistir en diverses intervencions de millora dels paviments i la intervenció en 3 passos de vianants que s’han adaptat per facilitar la mobilitat dels vianants, en especial d’aquelles persones amb mobilitat reduïda.

També es va intervenir en un tram de voreres del passeig President Tarradellas, entre els carrers Tres de Nou i Eladi Homs.

I en esports, fem un cop d’ull als resultats de la jornada 18 del grup 17 de la Tercera Catalana de futbol.

Ens fem ressò del triomf per 0 a 2 de l’Atlètic de Valls al camp del Cunit i l’empat a 2 a casa de la Unió Esportiva Valls B amb el Calafell.

Després d’aquests resultats, l’Atlètic ocupa la cinquena posició de la taula classificatòria amb 32 punts i el filial de la Unió Esportiva Valls és tretzè amb 16 punts.

L’Atlètic s’enfrontarà a la propera jornada al Llorenç, quinzè classificat amb 12 punts. El partit es jugarà dissabte a les 18.30 hores. Pel que fa la UE Valls visitarà diumenge, a les 16.45 hores, la Riera, catorzè classificat amb 13 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT