Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix

El cartell de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del pròxim 30 d’agost ja està resolt. Segons ha anunciat el compte oficial de la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès, hi participaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix
PUBLICITAT

Respecte a l’any passat hi ha un canvi d’alineació. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, que hi ha participat els anys 1996, 2012, 2014 i 2019, torna a la plaça de la Vila en substitució dels Minyons de Terrassa, agrupació que hi havia actuat en les dues últimes edicions.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca també han donat a conèixer a les xarxes socials que en les properes setmanes convocaran una roda de premsa per explicar els criteris que han seguit per contractar les colles d’enguany.

PUBLICITAT