L’Ajuntament de Valls se suma a les activitats del Dia Internacional de les Dones per la reivindicació de la igualtat i efectiva de dones i homes i de l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

PUBLICITAT

El Dia Internacional de les Dones se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides, en què es denuncia el sexisme i la desigualtat dels drets i oportunitats entre homes i dones.

La programació, del 28 de febrer al 16 de març, inclou contacontes, tallers i activitats esportives, creació escènica, l’exposició “La veu de totes” i la presentació del documental “Dolors”, entre altres.

D’altra banda, la regidora d’Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernández, ha explicat que impulsaran sessions de formació adreçades a entitats amb l’objectiu que dissenyin el seu Pla d’Igualtat.

A banda d’Igualtat i Feminismes, la programació del 8-M ha comptat amb la implicació de les regidories de Cultura, Ensenyament, Esports i Acció Cívica i Joventut, i entitats de la ciutat.

PUBLICITAT