El Patronat Municipal d’Esports va encetar, el passat dissabte 17 de febrer, la temporada de marxa nòrdica d’aquest 2024 amb una vintena de participants que van gaudir d’allò més amb una sortida per la Selva del Camp.

PUBLICITAT

Durant el recorregut, de 9 quilòmetres, es va passar per l’Ermita de Paretdelgada que s’aixeca a quilòmetres del poble, en direcció a Vilallonga, i on excavacions arqueològiques mostren l’existència d’una important vil·la romana. També es va aprofitar la sortida per fer un recordatori de la tècnica diagonal reforçant de la importància que els bastons s’adaptin a la marxa natural de cada persona i l’impulsin endavant. 

La propera sortida tindrà lloc dissabte 16 de març i serà un circuït circular que anirà des de Cabra del Camp a Barberà de la Conca, passant per l’Era del Xaconet on hi ha el Pi del Xaconet, un dels més gruixuts de les comarques de Tarragona. Per més informació i inscripcions les persones interessades s’han d’adreçar al Centre Esportiu Municipal El Fornàs i a la web del Patronat d’Esports.

PUBLICITAT