Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 22 de febrer

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls se suma a les activitats del Dia Internacional de les Dones per la reivindicació de la igualtat i efectiva de dones i homes i de l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

El Dia Internacional de les Dones se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides, en què es denuncia el sexisme i la desigualtat dels drets i oportunitats entre homes i dones.

La programació, del 28 de febrer al 16 de març, inclou contacontes, tallers i activitats esportives, creació escènica, l’exposició “La veu de totes” i la presentació del documental “Dolors”, entre altres.

D’altra banda, la regidora d’Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernández, va explicar que impulsaran sessions de formació adreçades a entitats amb l’objectiu que dissenyin el seu Pla d’Igualtat.

A banda d’Igualtat i Feminismes, la programació del 8-M ha comptat amb la implicació de les regidories de Cultura, Ensenyament, Esports i Acció Cívica i Joventut, i entitats de la ciutat.

En l’àmbit d’Acció Cívica i Joventut, deixem constància que el VallsJuga, el primer Festival del Joc del Camp de Tarragona, se celebrarà de l’11 al 16 de març en diferents espais de la ciutat.

La programació compta amb més de 50 propostes, la majoria de les quals es realitzaran a la gran jornada final a la Sala Kursaal.

D’altra banda, ens fem ressò que l’Espai Jove obre dos dies a la setmana una aula d’estudi pensada per a fer treballs en grup. L’horari és dimarts de 9 a 13 hores i dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

En l’àrea de Sostenibilitat i Serveis Ambientals, donem a conèixer que fins al 29 de febrer podeu sol·licitar els descomptes en la taxa de residus a través de la Seu Electrònica, l’app Tràmit o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Pel que fa a la formació Vallsgenera organitza un curs d’operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentària. Va començar el 21 de febrer i es perllongarà fins al 10 de maig de 2024 en la modalitat presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local.

Obert el termini per incloure actes al programa de Sant Joan i Santa Úrsula. Les previsions d’actes es poden trametre fins el 31 de març per correu electrònic a: cultura@valls.cat, emplenant la fitxa d’activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls.

I en esports, el grup de marxa nòrdica del Patronat d’Esports de Valls fa una ruta per la Selva del Camp.

La propera sortida tindrà lloc dissabte 16 març i serà un circuit que anirà des de Cabra del Camp a Barberà de la Conca.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT