Aquest cap de setmana els primers equips, masculí i femení, del CB Valls tenen dos compromisos importants. En el cas del masculí, el CB Valls Òptiques Teixidó intentarà mantenir algunes opcions, encara que siguin molt minses, per poder accedir a una de les dues places que donen accés al play-off d’ascens a LEB Plata. I ho farà a casa, al pavelló Joana Ballart, enfrontant-se al líder de la categoria, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Actualment, el CB Valls Òptiques Teixidó, és tercer a la lliga EBA, a tres partits del segon, el DM Group Mollet, quan resten tan sols set jornades de lliga.

PUBLICITAT

Per la seva banda, al femení vallenc, el CB Valls DIC, se li acaben les opcions per mantenir la categoria. Tercer per la cua a Copa Catalunya, aquest dissabte visita la pista del Petropinto ASFE. Les vallenques són terceres per la cua a dues victòries de la salvació, que ara mateix la marca, precisament, el rival d’aquesta setmana. A les vallenques, però, encara els queden nou jornades per intentar sortir de la zona de descens directe.

Sigui com sigui, tot i que matemàticament encara no hi hagi res decidit, tant en el cas del masculí com del femení, els dos equips vallencs per poder assolir els seus objectius depenen dels resultats dels equips rivals durant les pròximes jornades.

El partit CB Valls Òptiques Teixidó- Sol Gironès Bisbal Bàsquet de lliga EBA, el podreu veure en directe accedint-hi des de la web de Ràdio Ciutat de Valls a partir de 3/4 de sis de la tarda d’aquest dissabte, gràcies a Miplay i CB Valls TV.

PUBLICITAT