Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 23 de febrer

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Teatre Principal acull l’espectacle “La Festa”. “La Festa”, que és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa, es podrà veure aquest dissabte 24 de febrer, a les 20 hores

L’obra teatral està escrita per la dramaturga Daniela Feixas i dirigida per Ricard Soler. Aquest últim és un creador a qui agrada treballar amb les diferents disciplines que formen les arts escèniques i ha experimentat molt amb la relació entre l’espectador i el dispositiu escènic.

La trama està destinada a un públic adolescent i cap endavant, ja que La Festa narra sis històries extretes de diferents entrevistes amb adolescents, totes aquestes formen el punt de partida de l’escriptura de Daniela Feixas, una peça coral que tracta temes com la violència masclista en les relacions adolescents, l’abús sexual en l’adolescència, l’addicció a la pornografia i també el feminisme, la masculinitat tòxica i l’homofòbia.

La interpretació de l’espectacle teatral compta amb un repartiment molt jove: Laura Gaja, Abril Julien, Júlia Mascort, Ravina Raventós, Biel Rossell, Adrià Salazar i Eloi Jaume.

La durada de l’obra és de 60 minuts i els preus són 15 euros o bé 12 si es disposa  del Carnet d’Amics dels Teatres.

S’acosta Sant Jordi. La presentació de sol·licituds per les parades serà del 26 de febrer al 28 de març. La sol·licitud s’haurà de presentar en model normalitzat específic al registre general d’entrada de l’Ajuntament de Valls, ja sigui de manera presencial (Oficina d’Atenció a la Ciutadania) o per via telemàtica a la seu electrònica.

Temps per als esports. El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó de Lliga EBA intentarà mantenir algunes opcions, encara que siguin molt minses, per poder accedir a una de les dues places que donen accés al play-off d’ascens a LEB Plata. I ho farà a casa, al pavelló Joana Ballart, enfrontant-se al líder de la categoria, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet. Els de Victor Neila són tercers del grup C-A a tres victòries del Mollet, el segon classificat.

El partit CB Valls Òptiques Teixidó- Sol Gironès Bisbal Bàsquet de lliga EBA, el podreu veure en directe accedint-hi des de la web de Ràdio Ciutat de Valls a partir de 3/4 de sis de la tarda d’aquest dissabte, gràcies a Miplay i CB Valls TV.

I a la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls visita diumenge, a les 12 hores, el camp del Rubí, equip que ocupa places de descens.

Els de Manel Cazorla volen sumar la primera victòria del 2024 després de sis partits sense guanyar i alhora mantenir-se una setmana més en zona de promoció d’ascens a 3a RFEF. Com és habitual, el matx es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un bon cap de setmana

PUBLICITAT