Valls Juga serà el primer festival del joc del Camp de Tarragona que se celebrarà a la capital de l’Alt Camp de l’11 fins al 16 de març en diferents espais de la ciutat.

PUBLICITAT

El festival està dissenyat per a tots els públics, en una proposta que vol donar a conèixer les novetats del món dels jocs, les virtuts dels jocs de taula de manera integradora i inclusiva o gaudir de les diferents propostes relacionades amb el joc. Per aquest motiu, el programa del Festival compta amb més de 50 propostes d’activitats, repartides en diferents espais i dies. Cadascun dels espais ha estat «batejat» amb temàtica castellera, posant èmfasi en un element singular de la ciutat com són els castells.

La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Natàlia Moncunill, destaca els objectius de la nova iniciativa.

Entre les entitats organitzadores d’aquest nou festival s’hi troben Món Aualé, As. En la Manga, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp (MEAC), Rol en família, la Llibreria Tram, el Centre Cívic de Valls i VallsJove.

PUBLICITAT