A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls visita aquest cap de setmana el Rubí. Els blancs-i-vermells fa sis partits que no s’emporten els tres punts, mateixa estadística que els locals, els quals ocupen posicions de descens.

PUBLICITAT

Els vallencs  s’han mantingut una setmana més en posicions de play off d’ascens a 3a RFEF, però el marge d’error respecte el Lloret i l’Horta és només d’un punt. D’altra banda, les zones d’ascens directe s’allunyen cada vegada més.

Per aquest matx, el tècnic, Manel Cazorla, no podrà disposar de Ricky Nogueira per sanció, futbolista que després de ser expulsat la setmana passada davant el Lloret haurà de complir sis partits. Tampoc hi seran Pol Fernández i Xavi Toldrà per lesió. D’altra banda, Riki de Antonio, Òscar Torre i Èric Martí caldrà veure si entren en la convocatòria.

L’enfrontament entre el Rubí i la UE Valls es disputarà diumenge, a les 12 hores, a l’estadi de Can Rosés. Com és habitual, es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT