Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 26 de febrer.

PUBLICITAT

Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 26 de febrer.

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la nova bassa de la Comunitat de Regants de Valls entrarà en funcionament a partir del mes juny.

L’anunci va fer-lo públic la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Laura Vilagrà, que es va reunir divendres a Valls amb l’alcaldessa, Dolors Farré. A més, el mateix dia va visitar les obres d’una bassa d’acumulació amb una capacitat per a 65.000 metres cúbics d’aigua.

El projecte, que ja es troba en la segona fase d’execució, preveu modernitzar el sistema de reg de la zona d’hortes de Valls i donar cobertura a molts pagesos que pertanyen a la Comunitat de Regants. A més, preveu reaprofitar l’aigua provinent de la depuradora.

Passem a la política municipal. Aquest dilluns, a partir de les 17 hores, hi ha prevista la sessió plenària ordinària del mes de febrer.

Es debatran, entre d’altres punts de l’ordre del dia, l’aprovació inicial de la modificació de la plantilla de l’Ajuntament de Valls de l’exercici 2023 i la modificació de la relació de llocs de treball per la reclassificació de places d’agent i caporal al subgrup C1 per disposició legal. També es sotmetrà a votació la modificació del Reglament d’ús dels materials dels serveis municipals de manteniment per part d’associacions de veïns, entitats sense ànim de lucre i escoles, col·legis i instituts de Valls.

En l’apartat de mocions, Junts, ERC, PSC i CUP n’han presentat una de suport a la pagesia catalana. D’altra banda, VOX n’ha registrat una en solitari per a la col·locació de bústies de correu.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Temps per als esports. A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó ha caigut aquest dissabte davant del líder, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, per un ajustat 74-77.

Després d’aquest partit el CB Valls Òptiques Teixidó és tercer a la classificació, gairebé sense possibilitats de poder disputar el play-off d’ascens, que jugaran els dos primers classificats. La pròxima jornada els vallencs visitaran la pista del CB Cuarte de Huerva, de Saragossa.

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure a domicili contra el Rubí per 2 gols a 0 i abandona les posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

Ambdues dianes van arribar a la segona meitat. Aquesta desfeta fa caure els blancs-i-vermells al vuitè lloc de la taula classificatòria. La zona de play off és a dos punts, mentre que les posicions de descens es troben a sis. El conjunt de la capital de l’Alt Camp acumula set jornades sense guanyar, una dinàmica negativa que haurà de trencar a partir de la propera jornada per refermar les seves aspiracions d’ascens.

L’únic aspecte positiu de l’enfrontament de Rubí va ser el debut del davanter, Hicham Benamare, incorporat la mateixa setmana procedent del Can Vidalet.

El proper compromís de la UE Valls serà diumenge, a l’estadi del Vilar, a partir de les 16.30 hores, davant el Santboià, equip que marca la zona de descens.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT