A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure a domicili contra el Rubí per 2 gols a 0 i abandona les posicions de promoció d’ascens a 3a RFEF.

PUBLICITAT

Ambdues dianes van arribar a la segona meitat. Aquesta desfeta fa caure els blancs-i-vermells al vuitè lloc de la taula classificatòria. La zona de play off és a dos punts, mentre que les posicions de descens es troben a sis. El conjunt de la capital de l’Alt Camp acumula set jornades sense guanyar, una dinàmica negativa que haurà de trencar a partir de la propera jornada per refermar les seves aspiracions d’ascens. A més, el tècnic, Manel Cazorla, és conscient que tampoc poden perdre de vista la zona baixa.

L’únic aspecte positiu de l’enfrontament de Rubí va ser el debut del davanter, Hicham Benamare, incorporat la mateixa setmana procedent del Can Vidalet.

El proper compromís de la UE Valls serà diumenge, a l’estadi del Vilar, a partir de les 16.30 hores, davant el Santboià, equip que marca la zona de descens.

PUBLICITAT