Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 27 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el proper diumenge 10 de març, Valls celebrarà la gran Escudellada Popular amb motiu de l’agermanament amb Andorra la Vella. L’activitat forma part dels actes d’intercanvis de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.

La festa gastronòmica tindrà lloc, a partir de la una del migdia, al Pati, on hi haurà zona de degustació i ambientació musical. L’elaboració de l’escudella anirà a càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

Els tiquets per a l’escudellada, al preu de set euros, es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme, ubicada al carrer de la Cort número 3, o el mateix dia 10 de març a partir de les 12 hores a la mateixa plaça del Pati. La compra del tiquet inclou la degustació d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu de l’agermanament, una cullera de fusta, pa i vi

Una notícia pels amants del ball. Durant els mesos de març, abril, maig i juny, la Sala Kursaal serà l’escenari dels Balls a càrrec de l’Agència Artística Loren. Tindran lloc els diumenges 17, 24 i 31 de març; 14, 21 i 28 d’abril; 5, 12, 19 i 26 de maig i 2, 9 i 16 de juny.

L’horari dels Balls a Valls serà de 18 a 21.15 hores. Els assistents hauran de pagar una entrada de 5 euros o 4 euros amb el carnet de jubilat de Valls i/o Carnet d’Amics del Teatre.

D’altra banda, deixem constància que durant el mesos de març i abril tindrà lloc el taller de música en família. Les inscripcions es poden realitzar fins a l’1 de març a la web de l’Escola de Música, escola.musica@valls.cat o al 977604454.

El Patronat d’Esports organitza l’Aeròbic Day en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones.

La Master Class, de 3 hores de durada, se celebrarà el proper 16 de març al pavelló municipal Xavi Tondo i Volpini amb diverses activitats i monitors del territori.

Com a novetat aquesta activitat ofereix a les famílies el servei de cangur gratuït per a infants i joves de 0 a 16 anys.

I més esports. A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha perdut a la pista del Petropinto ASFE per un ajustat 54-50.

Les vallenques han tingut opcions clares de guanyar el partit. De fet, al final del tercer quart les de l’Alt Camp anaven per davant en el marcador: 37-42. I amb el bon inici de l’últim quart semblava que tenien ben encarrilat el partit, però les locals han cregut en la remuntada i amb un sorprenent parcial de 17-8 han impedit que les jugadores de l’Albert del Rey es poguessin fer amb la victòria.

El CB Valls DIC es troba ara amb tres victòries menys que l’equip que marca la salvació que és, precisament, el Petropinto ASFE. L’equip femení vallenc tornarà a jugar fora la pròxima jornada, a la pista del Vedruna Gràcia, que en aquest moment és el cinquè classificat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT