A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha perdut a la pista del Petropinto ASFE per un ajustat 54-50.

PUBLICITAT

Les vallenques han tingut opcions clares de guanyar el partit. De fet, al final del tercer quart les de l’Alt Camp anaven per davant en el marcador: 37-42. I amb el bon inici de l’últim quart semblava que tenien ben encarrilat el partit, però les locals han cregut en la remuntada i amb un sorprenent parcial de 17-8 han impedit que les jugadores de l’Albert del Rey es poguessin fer amb la victòria.

El CB Valls DIC es troba ara amb tres victòries menys que l’equip que marca la salvació que és, precisament, el Petropinto ASFE. L’equip femení vallenc tornarà a jugar fora la pròxima jornada, a la pista del Vedruna Gràcia, que en aquest moment és el cinquè classificat.

PUBLICITAT