Valls celebrarà el proper diumenge 16 de març la gran Escudellada Popular amb motiu de l’agermanament amb Andorra la Vella. L’activitat forma part dels actes d’intercanvis de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.

PUBLICITAT

La festa gastronòmica tindrà lloc, a partir de la una del migdia, al Pati, on hi haurà zona de degustació i ambientació musical. L’elaboració de l’escudella anirà a càrrec de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella.

Els tiquets per a l’escudellada, al preu de set euros, es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme, ubicada al carrer de la Cort número 3, o el mateix dia 10 de març a partir de les 12 hores a la mateixa plaça del Pati. La compra del tiquet inclou la degustació d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu de l’agermanament, una cullera de fusta, pa i vi.

PUBLICITAT