Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 28 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls del passat dilluns 26 de febrer va servir per validar una moció conjunta presentada pels grups municipals de Junts, ERC, PSC i la CUP de suport a la pagesia catalana. El text, que va rebre el vot en contra de VOX, té l’objectiu de defensar els pagesos i els ramaders que treballen pel sector primari i pateixen les conseqüències del canvi climàtic.

D’altra banda, hi va haver rebuig unànime a la moció de VOX per instal·lar bústies de correus en espais allunyats del nucli urbà.

El mateix ple, entre d’altres punts de l’ordre del dia, va modificar l’ordenança fiscal número 4 per aplicar nous coeficients a l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana. També es va sotmetre a votació la modificació del reglament d’ús dels serveis municipals i la ratificació de l’acord de dissolució del Consorci del Museu Casteller de Catalunya.

En l’àmbit d’Alcaldia i Acció Social i Comunitària,  aquest dimarts es va celebrar l’acte de cloenda del curs de primera acollida a persones nouvingudes.

19 persones de 9 nacionalitats diferents han completat aquest curs presencial de 150 hores i han obtingut el certificat oficial de primera acollida del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

El curs, en el qual s’ha realitzat formació en llengua, mercat laboral i coneixement de l’entorn, l’ha realitzat el Servei de Primera Acollida dels Serveis Socials municipals amb la gestió de la Fundació Gentis.

En el marc de l’acte de cloenda, els i les estudiants van visitar l’Ajuntament en un acte que es va celebrar a la sala de plens i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Farré, i la regidora d’Acció Social i Comunitària, Dèbora Fernández.

També deixem constància que el Museu Casteller de Catalunya ofereix una oferta especial d’entrades 2×1 per a tots els clients de Valls i la comarca de l’Alt Camp.

Podeu consultar els setze establiments especialitzats en l’autèntica calçotada que se sumen a la iniciativa. Ho podeu veure a les pàgines web de l’Ajuntament de Valls i el Museu Casteller de Catalunya.

I en esports, fem un cop d’ull als resultats de la jornada 19 del grup 17 de 3a Catalana.

L’Atlètic de Valls es va imposar, dissabte a la tarda, davant el Llorenç per 3 a 2. L’endemà, la Unió Esportiva Valls B va caure per 2 a 0 al camp de la Riera.

Després d’aquests enfrontaments, l’Atlètic escala fins a la quarta posició i suma 35 punts. Pel que fa el filial de la UE Valls ocupa la tretzena posició amb 16 punts.

De cara a la propera jornada, l’Atlètic visitarà dissabte, a les 15.30 hores, el camp de l’Escola de Sant Pere i Sant Pau, cinquè classificat amb 34 punts. El mateix dia, a les 18.15 hores, la UE Valls B es veurà les cares amb el Montblanc, desè classificat amb 25 punts.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT