Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 29 de febrer.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Apropa Cultura segueix el seu creixement i aquest 2023 ha aconseguit el seu rècord de participació amb més d’un centenar de persones amb risc de vulnerabilitat que han pogut accedir a la programació dels espectacles dels Teatres de Valls.

El programa porta una dinàmica de creixement els dos últims anys, passant dels 24 espectadors del 2021 fins als 108 del 2023. El programa dona accés a la programació teatral amb descomptes en el preu de les entrades a col·lectius amb risc d’exclusió. El projecte permet que la programació organitzada per Xarxa de Cultura ofereixi el 2% de l’aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts que poden anar dels 3 als 5 euros per entrada.

A més, la proposta a Catalunya durant el 2023 ha aglutinat 105.000 experiències culturals als programadors adherits a la xarxa Apropa Cultura.

Us parlem ara de “Xala l’Alt Camp”, la nova campanya turística del Servei Comarcal de Turisme de l’Alt Camp. Durant aquest mes de març es publicaran al perfil d’Instagram de Turisme Alt Camp un seguit de sis vídeos promocionals de la mà de Pepa Plana, l’Aina Mallol i els Figa Flawas, els quals compartiran els seus racons preferits de la comarca.

Per altra banda, mitjançant aquests vídeos, es convidarà a gravar i compartir a Instagram el seu propi testimoni explicant la seva manera de “xalar” l’Alt Camp des del seu indret favorit, amb el hastag #xalaaltcamp.

Seguim explicant-vos que diumenge 10 de març, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard estrenarà una nova cantata infantil que tindrà lloc al Centre Cultural de Valls a 2/4 d’1 del migdia. Aquesta estrena ve a culminar un procés de fa dotze anys en què anualment s’estrena una nova cantata infantil escrita expressament per als grups d’alumnes més petits de l’escola. Aquesta és la desena cantata, doncs, que l’escola estrena, després que durant els dos anys de pandèmia es va optar per aturar les estrenes i treballar amb altres cantates interpretades anteriorment.

El cor estarà format per 130 infants d’entre 4 i 7 anys. Són l’alumnat de Música i Moviment i Iniciació.

L’entrada al concert és lliure amb aforament limitat i cal adquirir l’entrada a través de l’AFA de l’escola a taquilla el mateix dia del concert.

I en esports destaquem que el passat diumenge 25 de febrer va tenir lloc la 15a edició de la Caminada Popular organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. L’activitat va comptar amb la participació de 482 vallencs i vallenques que varen completar un recorregut circular de prop de 16 km des de la plaça del barri de les Comarques, passant per la Plana d’en Berga, els Boscos de Valls, Picamoixons, i que va acabar de nou a la capital de l’Alt Camp.

Aquest any l’activitat ha estat solidària amb la Carlota Aguilar Altèsuna nena vallenca de 7 anys d’edat que pateix una malaltia minoritària encara no diagnosticada. 

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT