Apropa Cultura segueix el seu creixement i aquest 2023 ha aconseguit el seu rècord de participació amb més d’un centenar de persones amb risc de vulnerabilitat que han pogut accedir a la programació dels espectacles dels Teatres de Valls.

PUBLICITAT

El programa porta una dinàmica de creixement els dos últims anys, passant dels 24 espectadors del 2021 fins als 108 del 2023. El programa dona accés a la programació teatral amb descomptes en el preu de les entrades a col·lectius amb risc d’exclusió.


El projecte permet que la programació organitzada per Xarxa de Cultura ofereixi el 2% de l’aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts que poden anar dels 3 als 5 euros per entrada.

A més, la proposta a Catalunya durant el 2023 ha aglutinat 105.000 experiències culturals als programadors adherits a la xarxa Apropa Cultura.

PUBLICITAT