El proper diumenge 10 de març, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard estrenarà una nova cantata infantil que tindrà lloc al Centre Cultural de Valls a 2/4 d’1 del migdia. . En aquesta ocasió, el conte escollit és L’any del Blauet, de Jaume Cabré.

PUBLICITAT

Aquesta estrena ve a culminar un procés de fa dotze anys en què anualment s’estrena una nova cantata infantil escrita expressament per als grups d’alumnes més petits de l’escola. Aquesta és la desena cantata, doncs, que l’escola estrena, després que durant els dos anys de pandèmia es va optar per aturar les estrenes i treballar amb altres cantates interpretades anteriorment.

El cor estarà format per 130 infants d’entre 4 i 7 anys. Són l’alumnat de Música i Moviment i Iniciació. L’entrada al concert és lliure amb aforament limitat i cal adquirir l’entrada a través de l’AFA de l’escola a taquilla el mateix dia del concert.

PUBLICITAT