A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó ha perdut aquest cap de setmana passat a la pista del Cuarte de Huerva per 64-62.

Encara que els vallencs mantenen la tercera plaça, aquesta derrota gairebé els allunya definitivament de les dues places per disputar el play-off d’ascens a LEB Plata, que ocupen el Sol Gironés Bisbal Bàsquet i el DM Group CB Mollet.

Pel que fa al partit jugat a Saragossa, els de Víctor Neila s’han mostrat molt irregulars. Després d’un primer quart extraordinari amb un parcial de 15-28, els de Valls han jugat un segon període totalment desdibuixats, sense agafar gairebé cap rebot i anotant tan sols sis punts en tot el quart.

Això ha donat ales als aragonesos, que durant massa minuts han jugat a plaer. Tant ha estat així que no hem vist una reacció del CB Valls Òptiques Teixidó fins a pràcticament els últims minuts del partit, reacció que ha estat insuficient i que ha servit perquè el CB Cuarte de Huerva s’asseguri la permanència a l lliga EBA.

A falta tan sols de cinc jornades de la lliga regular, el CB Valls Òptiques Teixidó, ja sense res en joc, tornarà a jugar fora i visitarà, el pròxim cap de setmana, la pista del CB Martorell, equip de la part baixa i que en aquests moments és tercer per la cua.