Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 4 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la regidoria d’Igualtat i Feminismes organitza diferents activitats en els propers dies. En primer lloc, aquest dilluns 4 de març, a les 19.30 hores, a l’Espai Jove, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La veu de totes”, d’Alba Torrelles i Carme Ortiz. La mostra es podrà visitar fins el 15 de març.

De cara a dimecres 6 de març, el Teatre Principal serà l’escenari, a les 18 hores i les 19.30 hores, de l’Espai de Creació Escènica amb la direcció de Marta Ruiz Bonet. A banda del manifest institucional del dia 8 de març, el dia 9 hi haurà la pedalada de la dona, una ruta de 45 quilòmetres de carretera i 25 quilòmetres de muntanya que sortirà, a les 8.30 hores, des del pavelló Xavi Tondo i Volpini. El mateix dia, també hi ha previst, a les 11 hores, al Pati, el taller “Conèixer per respectar” a càrrec de la Tribu Juganera.

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, la regidoria d’Igualtat i Feminismes ha engegat una sèrie de formacions a les entitats vallenques perquè elaborin els seus plans d’igualtat individualitzats. L’acció es posa en marxa amb l’objectiu que totes les associacions tinguin línies d’actuació en situacions de violència de qualsevol tipus.

Parlem de castells. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va celebrar aquest dissabte una assemblea plàcida en què va donar el tret de sortida a la segona temporada amb Manel Urbano i Xavi Pons com a cap de colla i president respectivament.

Els de la camisa rosada, que reprendran els assajos aquest divendres 8 de març, van celebrar diumenge un acte d’inici de temporada amb un concurs gastronòmic al local social amenitzat per DJ Seryii.

La Vella té programada la primera sortida de la temporada el proper diumenge 17 de març, al migdia, a la festa major d’hivern de Sant Josep de l’EMD de Picamoixons.

Temps per als esports. A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va tornar a ensopegar aquest cap de setmana i ja acumula vuit jornades sense conèixer la victòria.

El conjunt de la capital de l’Alt Camp va perdre aquest diumenge a l’estadi del Vilar per 1 a 2 davant del Santboià, equip de la part baixa de la classificació.

Tot i la desfeta, els blancs-i-vermells, que es presentaven al matx després de caure la setmana passada al camp del Rubí, es mantenen a dos punts de la zona de promoció d’ascens a 3a RFEF. Pel que fa la zona de descens es troba a cinc punts.

De cara a la propera jornada, la UE Valls es desplaçarà al camp del Vic, equip de la part alta de la taula. L’enfrontament es disputarà dissabte a les 16 hores.

A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó va perdre aquest cap de setmana passat a la pista del Cuarte de Huerva per 64-62.

Encara que els vallencs mantenen la tercera plaça, aquesta derrota gairebé els allunya definitivament de les dues places per disputar el play-off d’ascens a LEB Plata, que ocupen el Sol Gironés Bisbal Bàsquet i el DM Group CB Mollet.

A falta tan sols de cinc jornades de la lliga regular, el CB Valls Òptiques Teixidó, ja sense res en joc, tornarà a jugar fora i visitarà, el pròxim cap de setmana, la pista del CB Martorell, equip de la part baixa i que en aquests moments és tercer per la cua.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT