La regidoria d’Igualtat i Feminismes de l’Ajuntament de Valls organitza diferents activitats per celebrar el Dia Internacional de les Dones en els propers dies.

PUBLICITAT

En primer lloc, aquest dilluns 4 de març, a les 19.30 hores, a l’Espai Jove, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La veu de totes”, d’Alba Torrelles i Carme Ortiz. La mostra es podrà visitar fins el 15 de març.

De cara a dimecres 6 de març, el Teatre Principal serà l’escenari, a les 18 hores i les 19.30 hores, de l’Espai de Creació Escènica amb la direcció de Marta Ruiz Bonet. A banda del manifest institucional del dia 8 de març, el dia 9 hi haurà la pedalada de la dona, una ruta de 45 quilòmetres de carretera i 25 quilòmetres de muntanya que sortirà, a les 8.30 hores, des del pavelló Xavi Tondo i Volpini. El mateix dia, també hi ha previst, a les 11 hores, al Pati, el taller “Conèixer per respectar” a càrrec de la Tribu Juganera.

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, des de la regidoria d’Igualtat i Feminismes ha engegat una sèrie de formacions a les entitats vallenques perquè elaborin els seus plans d’igualtat individualitzats. L’acció es posa en marxa amb l’objectiu que totes les associacions tinguin línies d’actuació en situacions de violència de qualsevol tipus.

PUBLICITAT