A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC ha perdut aquest dissabte passat al pavelló Joana Ballart per 39-44 contra el CBU Lloret, segon a la taula i, sens dubte, un dels millors equips de la categoria.

PUBLICITAT

En un partit amb una anotació baixíssima les vallenques han plantat cara i en cap moment han abaixat els braços. El cert és que les de Valls han treballat de valent i posant tota la intensitat possible. Tant ha estat així que el partit arribava als dos últims minuts amb empat a 39 al marcador i tot obert.

Però una falta en atac contra les vallenques més que dubtosa i dues faltes personals més, amb un dos més u inclòs, feia impossible una victòria per a les blanc-i-vermelles. Sigui com sigui, un major encert des de la línia de tres (només en van anotar 2 de 24 intents) hauria ajudat les del CB Valls DIC a assolir una victòria que, insistim, per esperit de lluita hauria estat ben merescuda.

Les de Valls, que es mantenen penúltimes a la taula, visitaran diumenge vinent al migdia la pista del cuer, el Força Lleida.

PUBLICITAT