A lliga EBA, el CB Valls Òptiques Teixidó rebrà aquest dissabte a les 6 de la tarda, al pavelló Joana Ballart, la vista del CB Octavus de Saragossa que, en aquest moment, ocupa la penúltima plaça a la taula. Els vallencs ho faran amb la moral ben alta, després del bon partit disputat la jornada passada en el qual van guanyar de manera clara i contundent al CB Martorell per 73-95. 

PUBLICITAT

Tot i la seva posició a la classificació, el CB Octavus arribarà a Valls després d’haver fet, tot i perdre, un molt bon partit contra el líder, el Bisbal Bàsquet, al qual va guanyar els dos primers parcials. Els vallencs, per tant, caldrà que surtin concentrats al cent per cent per poder mantenir la tercera posició que ocupen actualment a la lliga i oferir, així, una nova victòria a la seva afició.

Per la seva banda, a Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC visitarà la pista del cuer, el Força Lleida. Les vallenques, penúltimes a la taula, venen de fer un gran partit contra el CBU Lloret, un dels millors equips de la competició i al qual van estar a punt de guanyar al Joana Ballart. 

Falten set jornades per arribar al final de la competició i la millora en el joc del CB Valls DIC en l’últim tram de la competició és ben visible. I aquest és un element molt positiu si tenim en compte que parlem d’un equip enguany molt renovat, jove, en construcció i amb capacitat de millora per endavant. El partit de les vallenques serà diumenge a 3/4 d’una al pavelló municipal Agnès Gregori de Lleida.

PUBLICITAT