Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 18 de març.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos l’èxit d’acollida que ha tingut aquest dissabte 16 de març el Valls Juga, el primer Festival del Joc del Camp de Tarragona.

La jornada lúdica va tenir lloc de 10 a 21 hores a la sala Kursaal, espai en què el públic assistent es va trobar múltiples activitats i propostes. A l’espai exterior es van realitzar propostes de jocs tradicionals, de punteria i habilitat, jocs gegants i jocs de taula, a càrrec de Nou Tocajoc i la Cia. de jocs l’Anònima. A l’interior es va habilitar també un espai Infantil amb propostes d’editorials de renom dins del món del joc. A l’espai familiar hi va haver el gruix més important de propostes de jocs

El Festival va comptar també amb un espai per a persones expertes amb una desena de propostes amb demostracions de jocs de taula, wargames o un taller de pintura de miniatures

La jornada va comptar amb un espai per a demostracions de prototips de jocs i punts de venda de material relacionat amb el món dels jocs

Altres espais van ser el d’autors i autores que va comptar amb la presència d’autors de jocs de taula. D’altra banda, es van organitzar quatre tornejos.

El Festival, organitzat pel Centre Cívic de Valls, VallsJove de la Regidoria d’Acció Cívica i Joventut, Món Aualé, As. En la Manga, el Moviment Educatiu de l’Alt Camp, Rol en família i la Llibreria Tram, compta també amb la col·laboració de 34 empreses, entitats, serveis i administracions.

Temps per als castells. La Colla Vella dels Xiquets de Valls va afrontar aquest diumenge la primera actuació de l’any a l’EMD de Picamoixons. Els de la camisa rosada van aprofitar per rodar les diverses posicions descarregant el 3de7, el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7.

També us informem que La Xarxa de Cultura de Valls obre un nou període de recepció d’actes previstos per part dels diferents agents culturals a fi de fer-ne difusió conjunta a través del programa d’actes de la Festa Major de Sant Joan 2024, que tindrà lloc del 14 al 25 de juny. 

Les previsions d’actes es poden trametre fins el 31 de març per correu electrònic a: cultura@valls.cat, emplenant la fitxa d’activitat que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Valls.

Passem a la informació esportiva. A lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Òptiques Teixidó es va imposar aquest passat dissabte al CB Octavus de Saragossa, al Joana Ballart, per 89-64. 

Quan falten tres jornades per acabar la competició, i sense res en joc, ni per dalt ni per baix a la classificació on els descensos ja estan decidits, els de Víctor Neila es desplaçaran fins a les Illes Balears per enfrontar-se al CB Andratx el proper cap de setmana.

Pel que fa a la Lliga Elit de futbol, triomf contundent de la Unió Esportiva Valls, a l’estadi del Vilar, per 3 a 0 contra el Can Vidalet. Aquests tres punts tornen a col·locar a la plantilla blanc-i-vermella en zona de promoció d’ascens a 3a RFEF.


El proper compromís serà dissabte, a les 18 hores, al camp de l’Atlètic Lleida, un altre equip que lluita per ser a la zona alta.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT