A lliga EBA, EL CB Valls Òptiques Teixidó s’ha imposat aquest passat dissabte al CB Octavus de Saragossa, al Joana Ballart, per 89-64. Abans de començar el partit ja estava tot el peix venut, amb un CB Octavus cuer del grup CA de la lliga EBA i descendit des de la jornada passada, i un CB Valls Òptiques Teixidó tercer a la taula i sense opcions de jugar el play off d’ascens a LEB Plata.

PUBLICITAT

Que no hi havia res en joc s’ha notat en el baix ritme i manca d’intensitat dels dos primers períodes, així, s’arribava al descans amb un favorable 41-37 per als vallencs. Però aquesta aparent igualtat s’ha esvaït després del descans, quan els de Valls han decidit que ja n’hi havia prou.

Al tercer, i sobretot a l’últim quart, el CB Valls Òptiques Teixidó ha augmentat el ritme i ha mostrat la seva superioritat tècnica i el talent d’una plantilla que ha acabat jugant a plaer, i fent algunes jugades de molt mèrit que han fet gaudir, d’allò més, l’afició blanc-i-vermella.

Quan falten tres jornades per acabar la competició, i sense res en joc, ni per dalt ni per baix a la classificació on els descensos ja estan decidits, els de Víctor Neila es desplaçaran fins a les Illes Balears per enfrontar-se al CB Andratx el proper cap de setmana

PUBLICITAT