A la Lliga Elit, triomf contundent de la Unió Esportiva Valls, a l’estadi del Vilar, per 3 a 0 contra el Can Vidalet. Aquests tres punts tornen a col·locar a la plantilla blanc-i-vermella en zona de promoció d’ascens a 3a RFEF.

PUBLICITAT

El conjunt de la capital de l’Alt Camp ha trencat amb la mala dinàmica de nou partits sense vèncer i ha sumat la primera victòria del 2024 davant de la seva afició. Un doblet de Sergi Folch a la primera meitat ha posat en avantatge als locals, els quals han sabut jugar amb el marcador a la segona part i han acabat posant la cirereta amb una diana de Sergi Vega en la darrera acció del matx.

El tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, destaca que aquests tres punts fan que l’equip torni a dependre d’ell mateix per decidir en quin lloc vol estar a final de temporada.

La UE Valls finalitza la jornada en sisena posició amb 30 punts, la darrera que dona accés a jugar la promoció d’ascens a 3a RFEF. Aquest fet fa que s’allunyin de la zona baixa i tornin a mirar cap amunt.

El proper compromís serà dissabte, a les 18 hores, al camp de l’Atlètic Lleida, un altre equip que lluita per ser a la zona alta.

PUBLICITAT