L’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya  va validar aquest dissabte  el relleu de la Junta directiva que liderarà l’entitat durant els tres anys vinents. Així, el càrrec passa del president sortint Rubén Gaón, dels Nens del Vendrell, al president entrant, Carles Cortés de la Colla Joves Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La junta sortint va destacar  la feina feta durant aquests tres anys, assolint els objectius proposats inicialment que se centraven en l’aposta en comunicació, la proximitat a les colles i el sanejament econòmic de l’entitat. Per la seva banda, la nova junta es presenta com a continuista en la qual segueixen sis de les colles de la candidatura. El projecte de la Junta entrant pretén així continuar amb la feina feta per l’equip anterior i continuar donant servei al conjunt del mes del centenar de colles que conformen l’entitat. Els reptes que vol encarar el nou equip és el de visibilitzar encara més els valors del món casteller al conjunt de la societat i seguir a l’avantguarda dels canvis socials que afecten la societat, amb especial èmfasi en la tasca duta a terme per la Comissió Equitat.

L’assemblea va comptar amb la participació de 55 colles de les 102 membres de la federació i una assistència d’unes 150 persones.

PUBLICITAT